Η ανάγκη για γρήγορο WordPress hosting

Με την άνοδο των κινητών συσκευών που έχουν πρόσβασή στο διαδίκτυο καθώς και τον συνεχώς μεταβαλλόμενο αλγόριθμο της google η ζήτηση για γρήγορες ιστοσελίδες βρίσκεται πλέον στο ζενίθ της. Στην DNHOST ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη για ασφαλές, σταθερό και γρήγορο hosting, επενδύουμε σε υποδομές και λογισμικά που πρωτοπορούν.

LiteSpeed Web Server

Μια από τις σημαντικότερες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για υψηλές ταχύτητες στο hosting μας είναι ο LiteSpeed web server, ένας “ελαφρύς” διακομιστής που εξοικονομεί πόρους αυξάνοντας την απόδοση, την ασφάλεια και την συμβατότητα στο web hosting.

Ο μεγάλος αριθμός των πλεονεκτημάτων του LiteSpeed τον έχουν καθιερώσει στη βιομηχανία του web hosting ως τον πιο γρήγορο και ασφαλή εξυπηρετητή, ιδανικό για ιστοσελίδες και eshop με πολύ υψηλές απαιτήσεις σε επισκεψιμότητα και όγκο δεδομένων, χάρις στην χαμηλή κατανάλωση σε πόρους (μνήμη και cpu).

2 από τις σημαντικότερες καινοτομίες που φέρνουν τον LiteSpeed στην 1η θέση έναντι των Apache και Νginx είναι το LiteSpeed Cache και το LiteMage που αναπτύχθηκαν ειδικά για τις caching ανάγκες εφαρμογών όπως το WordPress, Magento, Drupal, PrestaShop κτλ.

LiteSpeed Cache

Πρόκειται για μια προαποθηκευμένη κρυφή μνήμη (cache) για δυναμικό (πχ php σελίδες, mysql queries) αλλά και στατικό περιεχόμενο σελίδων (εικόνες, css κτλ) που είναι ενσωματωμένη στον LiteSpeed και προσφέρει πολύ υψηλές επιδόσεις. Αντίθετα, η Varnish Cache λειτουργεί σαν ξεχωριστός proxy στους Apache ή Nginx καταναλώνοντας έτσι ακόμα περισσότερους πόρους του server.

Κάναμε λοιπόν μια σειρά από μετρήσεις στο gmetrix.com (με και χωρίς την χρήση caching) για να δούμε ποιος από τους 3 web servers φορτώνει ταχύτερα το WORDPRESS BLOG μας.

Προσφορές σε  Domain| Hosting | SSL

Διάβασε όλο το άρθρο για  Litespeed vs Apache vs Nginx