ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαφήμιση στο Google ads

Διαφημιστείτε στο Google adwords και αυξήστε τις πωλήσεις σας άμεσα!

Ζητήστε προσφορά

Γιατί η διαφήμιση στo Google ads είναι must

Η πιο στοχευμένη διαφήμιση

Η διαφήμιση στο Google ads (πρώην Google adWords) είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας online, καθώς μπορείτε να τα προβάλετε ακριβώς την στιγμή που οι χρήστες αναζητούν για αυτά.

Διαχείριση κόστους & μέτρηση αποτελέσματος

Το Google Ads μας δίνει πλήρη έλεγχο στο πόσο που θα δαπανήσουμε ανά μήνα, ημέρα και διαφήμιση. Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό και πληρώνετε μόνο με το κλικ. Μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια ποια λέξη-κλειδί, διαφήμιση και καμπάνια έφερε κέρδος στην επιχείρηση.

Διαφήμιση στο Google ads με αποτελέσματα

Στη Digital Artworks δεν ξοδεύουμε τα χρήματα σας κάνοντας δοκιμές και σφάλματα και αυτό επειδή γνωρίζουμε ήδη τι λειτουργεί και τι όχι.

Τεχνογνωσία & αντίληψη

Με εμπειρία από το 2011 και έχοντας τρέξει περισσότερες από 140 google ads διαφημιστικές καμπάνιες  σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε τους στόχους σας και να γνωρίζουμε πως θα τους πετύχουμε online.

Στο επίκεντρο ο πελάτης

Με επίκεντρο το προφίλ των πελατών σας και θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους, αναπτύσσουμε στρατηγικές που μειώνουν το κόστος κλικ και αυξάνουν τις μετατροπές.

google ads

Υπηρεσίες διαφήμισης Google ads