Κατασκευή eshop για την δράση e-λιανικό ΕΣΠΑ 2021 από την Digital Artworks  Δείτε εδώ

Ζητήστε προσφορά
Google Ads2021-10-11T21:54:10+00:00
Αρχική/Google Ads

Διαφήμιση στο Google ads

Διαφημιστείτε στο Google adwords και αυξήστε τις πωλήσεις σας άμεσα!

Ζητήστε προσφορά για διαφήμιση στη Google
Διαφήμιση στο Google Ads

Γιατί η διαφήμιση στo Google ads είναι must

Η πιο στοχευμένη διαφήμιση

Η διαφήμιση στο Google ads (πρώην Google adWords) είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας online, καθώς μπορείτε να τα προβάλετε ακριβώς την στιγμή που οι χρήστες αναζητούν για αυτά.

Διαχείριση κόστους & μέτρηση αποτελέσματος

Το Google Ads μας δίνει πλήρη έλεγχο στο πόσο που θα δαπανήσουμε ανά μήνα, ημέρα και διαφήμιση. Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό και πληρώνετε μόνο με το κλικ. Μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια ποια λέξη-κλειδί, διαφήμιση και καμπάνια έφερε κέρδος στην επιχείρηση.

Διαφήμιση στο Google ads με αποτελέσματα

Στη Digital Artworks δεν ξοδεύουμε τα χρήματα σας κάνοντας δοκιμές και σφάλματα και αυτό επειδή γνωρίζουμε ήδη τι λειτουργεί και τι όχι.

Τεχνογνωσία & αντίληψη

Με εμπειρία από το 2011 και έχοντας τρέξει περισσότερες από 140 google ads διαφημιστικές καμπάνιες  σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε τους στόχους σας και να γνωρίζουμε πως θα τους πετύχουμε online.

Στο επίκεντρο ο πελάτης

Με επίκεντρο το προφίλ των πελατών σας και θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους, αναπτύσσουμε στρατηγικές διαφήμισης στο google ads που μειώνουν το κόστος κλικ και αυξάνουν τις μετατροπές.

διαφήμιση στο google ads

Υπηρεσίες διαφήμισης Google ads

Διαφημίσεις αναζήτησης Google

Η δημοφιλέστερη μορφή διαφήμισης στο Google Ads όπου οι χρήστες αναζητούν στη Google ένα προϊόν ή μια υπηρεσία βάση μιας λέξης-κλειδί ή μιας φράσης για να εμφανιστεί η διαφήμιση σας.

Διαφημίσεις προβολής Google

Οι διαφημίσεις στο Δίκτυο προβολής του Google ads αποτελούνται από εικόνα, βίντεο ή κείμενο και εμφανίζονται σε websites που συνεργάζονται με την Google πχ (συνεργαζόμενα websites, Youtube & Gmail)

Google shopping ads

Εμφανίζονται στις διαφημίσεις αναζήτησης και αυτές ενεργοποιούνται με βάση λέξη-κλειδί ή φράση. Η βασική τους διαφορά είναι ότι τα Google Shopping Ads προβάλουν οπτικά τα προϊόντα, δείχνοντας την εικόνα και την τιμή του προϊόντος.

Google video ads

Οι διαφημίσεις βίντεο είναι ο ιδανικός τρόπος να προβάλετε το διαφημιστικό σας βίντεο στα αποτελέσματα αναζήτησης του YouTube ή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από βίντεο στο YouTube και στο Δίκτυο εμφάνισης Google.

 Διαφήμιση στο google ads: Η προσέγγισή μας 

Στοχοθεσία

Με βάση το προϊόν, τις υπηρεσίες και τους επιχειρηματικούς στόχους σας δημιουργούμε μαζί το buyer persona (προφίλ του πελάτη) που χρειάζεται να στοχεύσουμε στο Google ads.

Έρευνα

Ερευνούμε τις διαφημιστικές ενέργειες του ανταγωνισμού στα διαφημιστικά κανάλια της Google. Επιλέγουμε λέξεις-κλειδιά και δίκτυα που φέρνουν πελάτες μέσω του Google ads στην επιχείρησή σας και όχι απλά κλικ προς το website σας.

Δημιουργία

Δημιουργούμε custom διαφημιστικά μηνύματα με κείμενο, εικόνα και βίντεο που εναρμονίζονται με την εταιρική σας ταυτότητα και παράλληλα προκαλούν υψηλό impact στους πελάτες σας.

Βελτιστοποίηση

Παρακολουθούμε, ελέγχουμε και βελτιστοποιούμε τις διαφημιστικές google ads καμπάνιες σας προκειμένου να προσεγγίζουμε νέους πελάτες, να φτιάχνουμε διαφημίσεις up-to-date, να κρατάμε χαμηλά το κόστος και να ανεβάζουμε την απόδοση.

Συχνές ερωτήσεις για διαφημίση στο google ads

Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο google ads;2020-11-10T17:27:47+00:00

Δεν γίνεται να υπάρχει ένας γενικός τιμοκατάλογος για την διαφήμιση στο google ads. Κάθε project που αναλαμβάνουμε να διαφημίσουμε έχει τις δικές του μοναδικές google καμπάνιες και κάθε επιχείρηση τον δικό της προϋπολογισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε μια προσφορά προσαμοσμένη στο project σας.

Έχω ήδη λογαριασμό στο google ads, μπορείτε να με αναλάβετε;2020-11-10T17:27:06+00:00

Ναι. Μπορούμε να τρέξουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες που ήδη έχετε, να τις βελτιστοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε νέες.

Να διαφημιστώ στο google ads ή στο facebook ads;2020-11-10T17:26:34+00:00

Και οι δύο διαφημιστικές πλατφόρμες είναι πολύ αποτελεσματικές για την απόκτηση νέων πελατών. Η πρόταση μας είναι να δοκιμάσετε και τις δύο πλατφόρμες προκειμένου να προσδιορίσουμε την αποτελεσματικότητα της κάθε μίας για την επιχείρησή σας. Είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι τόσο το Google ads όσο και το Facebook ads είναι αποτελεσματικά για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το google remarketing;2020-11-10T14:24:31+00:00

Το remarketing ή επαναληπτικό μάρκετινγκ του Google Ads μας δίνει τη δυνατότητα να στοχεύουσουμε χρήστες που έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν το website σας. Περίπου το 98% των επισκεπτών ενός website δεν πραγματοποιούν άμεση μετατροπή (αγορά ή εγγραφή σε υπηρεσία) κατά την πρώτη επίσκεψη. Το επαναληπτικό μάρκετινγκ συμβάλλει στο κλείσιμο της πώλησης, κάνοντας τους χρήστες να επιστρέφουν στον ιστότοπο να προβούν σε κάποια ενέργεια.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ google ads και seo2020-11-10T14:42:35+00:00

Το SEO είναι το σύνολο διαδικασιών και τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της προβολής του website σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτηση (χωρίς την άμεση ανταλλαγή χρημάτων). Τα αποτελέσματα του SEO, εμφανίζονται συνήθως μέτα 4-6 μήνες. Δείτε περισσότερα για την προώθηση website με seo

Το google ads είναι μια μέθοδος online διαφήμισης που ακολουθεί ένα μοντέλο τιμολόγησης κόστος ανά κλικ (PPC), στο οποίο πληρώνετε για κάθε κλικ που λαμβάνουν οι διαφημίσεις σας. Τα αποτελέσματα του google ads είναι άμεσα.

  • Στο SEO πρέπει να επενδύσετε αρκετό καιρό πριν για να λάβετε επισκεψιμότητα.
  • Στο Google Ads, λαμβάνετε επισκεψιμότητα άμεσα.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ GOOGLE ADS
Το αίτημα σας στάλθηκε επιτυχώς. Ευχαριστούμε.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματός σας.
Επιλέξτε υπηρεσία google ads

Υποβάλλοντας τα δεδομένα μου, συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου

Τηλέφωνο: 210 557 7300
Δευτέρα – Παρασκευή: 9πμ – 5μμ
Ιπποκράτους 22, Ασπρόπυργος 19300
info@digital-artworks.gr
Go to Top