Κατασκευή eshop για την δράση e-λιανικό ΕΣΠΑ από την Digital Artworks  Δείτε εδώ 

Ζητήστε προσφορά
Κατασκευή ιστοσελίδων2021-06-08T14:39:14+00:00
Αρχική/Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν, είναι λειτουργικές και προσφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα στην επιχείρησή σας

Ζητήστε προσφορά
οθόνη υπολογιστή -εμφανίζει την κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων από τη Digital Artworks

Η βιτρίνα της επιχείρησής σας

Οι επισκέπτες κρίνουν εάν εμπιστεύονται ή όχι την επιχείρησή σας από τη στιγμή που εισέρχονται στην ιστοσελίδα σας. Είναι αυτό που δημιουργεί την επιχείρηση σας, το brand και τη φήμη σας.

Ο πιο πολύτιμος πωλητής σας

Εργάζεται για εσάς όλο το 24ωρο και είναι προσβάσιμη από παντού, μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες και τους παρέχει ακριβώς το περιεχόμενο που περιμένουν να δουν.

Κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress

Το WordPress – η πλατφόρμα πίσω από αρκετές από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες σήμερα – είναι αναμφισβήτητα η πιο φιλική προς το χρήστη, ευέλικτη και ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα CMS. Παγκοσμίως το 40% όλων ιστοσελίδων λειτουργούν σε WordPress.
Η ομάδα μας με εμπειρία 10 ετών είναι εξειδικευμένη στη Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress και είναι έτοιμη να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

browser δείχνει ιστοσελίδα

Κατασκευή ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Εταιρική ιστοσελίδα

Επιλέξτε κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας για να ενημερώσετε τους επισκέπτες σχετικά με την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει το κοινό σας τις δυνατότητες και τα οφέλη που προσφέρετε.

Concept sites

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής – είμαστε σε θέση να παρέχουμε δημιουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις κάθε έργου. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων με ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες.

Δημιουργία E-shop

Προσελκύστε και διευκολύνετε τους πελάτες σας να πραγματοποιούν τις αγορές τους διαδικτυακά. Αποκτήστε το δικό σας premium eshop και ανοίξτε ένα νέο κανάλι πώλησης των προϊόντων σας. Δείτε περισσότερα μας για την κατασκευή e-shop

Κατασκευή ιστοσελίδων: Η προσέγγισή μας

Κατανόηση

Ξεκινάμε με την κατανόηση του brand σας, των αναγκών, των δυνατών σημείων και αναπτύσσουμε ένα κατάλληλο χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Έρευνα

Πραγματοποιούμε έρευνα αγοράς στη βιομηχανία, στο αγοραστικό κοινό και τους ανταγωνιστές σας, για να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη στρατηγική.

Υψηλό UX / UI

Η εμπειρία χρήστη είναι το παν. Σχεδιάζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες και τη δομή της νέας σας ιστοσελίδας με επίκεντρο το χρήστη. Στη συνέχεια σχεδιάζουμε το “μπροστινό τμήμα” της ιστοσελίδας, που είναι αισθητικά ευχάριστο, φιλικό προς τον χρήστη και αποτελεσματικό.

Έλεγχος

Πριν να βγει η ιστοσελίδα σας live, ελέγχουμε την συνολική λειτουργικότητα της, για να διασφαλίσουμε ότι όλα δουλεύουν σωστά.

Βελτιστοποίηση

Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας και ο έλεγχος της, η νέα σας ιστοσελίδα θα βγει live. Ωστόσο, η δουλειά μας δεν σταματά εκεί. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να παρακολουθεί την απόδοση και την ασφάλεια της και να προτείνει βελτιστοποιήσεις για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων

Τι είναι domain name;2020-11-14T13:20:44+00:00

Eίναι η διεύθυνση του ιστότοπού σας που πληκτρολογούν οι χρήστες στη γραμμή διευθύνσεων URL του προγράμματος περιήγησης, για να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας.
Με απλά λόγια, εάν ο ιστότοπός σας ήταν σπίτι, τότε το domain name θα ήταν η διεύθυνσή του.
Το domain name είναι μοναδικό κατοχυρώνεται στον ιδιοκτήτη του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ( συνήθως 1-2 έτη).
Μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να προβεί στην ανανέωση του.

Τι είναι web hosting;2020-11-14T13:20:22+00:00

Ο όρος Web Hosting αναφέρεται στη διαδικασία με την οποία ο ιδιοκτήτης μίας ιστοσελίδας ενοικιάζει χώρο σε υπολογιστές (διακομιστές) για να τοποθετήσει τα αρχεία του. Τα αρχεία αυτά αποτελούν την ιστοσελίδα του.

Ποια είναι τα βήματα για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας;2020-11-14T13:21:59+00:00
  1. Κατοχύρωση Domain name – Ονόματος Χώρου
  2. Φιλοξενία ιστοσελίδας – Web hosting
  3. Σχεδιασμός ιστοσελίδας – Web design
  4. Δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας – Copywriting
Τι σημαίνει mobile friendly ιστοσελίδα;2020-11-14T13:22:38+00:00

Σε γενικές γραμμές, ένας ιστότοπος φιλικός προς κινητά είναι ένας ιστότοπος που έχει σχεδιαστεί για να προβάλλεται σωστά σε μικρότερες οθόνες, όπως smartphone iPhone ή Android ή tablet μεσαίου μεγέθους.

Το να έχετε ένα site φιλικό προς κινητά έχει πολλά βασικά πλεονεκτήματα όπως:

  • Βελτιωμένη θέση κατάταξης στην αναζήτηση της google
  • Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη
  • Περισσότερους δυνητικούς πελάτες
Τι σημαίνει UX;2020-11-14T13:20:00+00:00

Το UX αναφέρεται στη συνολική εμπειρία του χρήστη. Σκοπός είναι η βελτίωση της ευκολίας χρήσης και της ευχαρίστησης που παρέχονται στην αλληλεπίδραση μεταξύ του πελάτη και του ιστότοπου.
Αυτά είναι τα στοιχεία που οι επισκέπτες σας μπορεί να μην παρατηρούν συνειδητά, αλλά επηρεάζουν πράγματι το χρόνο που περνούν στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, θα διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας είναι εύκολος στην πλοήγηση και οτι σημαντικές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γρήγορα. Επίσης, χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως καταγραφείς επισκεπτών για να προσδιορίσουμε που οι επισκέπτες του site σας αντιμετωπίζουν προβλήματα και να εφαρμόσουμε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμπειρία τους στην σελίδα σας.

Τι σημαίνει UI;2020-11-16T12:40:06+00:00

Το UI είναι επίσημα γνωστό ως User Interface. Στην πραγματικότητα, το UI εστιάζει στην εμφάνιση και την αίσθηση, την παρουσίαση και τη διαδραστικότητα της ιστοσελίδα σας. Αυτά είναι τα στοιχεία που προφανώς θα παρατηρήσουν οι πελάτες σας όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας. Μερικά παραδείγματα στοιχείων UI περιλαμβάνουν κινούμενες εικόνες και χρώματα που χρησιμοποιούνται.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Το αίτημα σας στάλθηκε επιτυχώς. Ευχαριστούμε.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματός σας.
Τηλέφωνο: 210 557 7300
Δευτέρα – Παρασκευή: 9πμ – 5μμ
Ιπποκράτους 22, Ασπρόπυργος 19300
info@digital-artworks.gr