Κατασκευή eshop για την δράση e-λιανικό ΕΣΠΑ 2021 από την Digital Artworks  Δείτε εδώ

Ζητήστε προσφορά
SEO2021-06-08T14:42:39+00:00

Προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Βελτιώνουμε την κατάταξή σας στη Google σε λέξεις – κλειδιά που αναζητεί το δυνητικό κοινό σας

Ζητήστε προσφορά
Διαφήμιση στο Google Ads

Γιατί να επενδύσετε στη προώθηση ιστοσελίδας με SEO

Σταδιακή και αποτελεσματική ανάπτυξη

Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε το κοινό σας οργανικά με την πάροδο του χρόνου. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή διαφήμιση, τα οφέλη της επένδυσης στο SEO μπορούν να διαρκέσουν πέρα ​​από τη διάρκεια μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Προσελκύστε το πιο αφοσιωμένο κοινό

Το να βεβαιωθείτε ότι το brand σας βρίσκεται μπροστά σε άτομα που αναζητούν ενεργά προϊόντα όπως τα δικά σας, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στην οδήγηση αφοσιωμένων χρηστών από άλλα ψηφιακά κανάλια.
Η διαφήμιση είναι εξαιρετική για την αναγνωρισιμότητα, αλλά αν προσπαθείτε να αυξήσετε την αφοσίωση, η προώθηση ιστοσελίδων με SEO είναι ο καλύτερος τρόπος.

Η στρατηγική SEO ξεκινά σε δύο κομμάτια

Σχεδιασμός λέξεων-κλειδιών

Πραγματοποιούμε εκτεταμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών για να προσδιορίσουμε τι αναζητούν οι πελάτες σας όταν αναζητούν το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας.

Έρευνα ανταγωνισμού

Στη προώθηση ιστοσελίδων με SEO, το εύρος της δραστηριότητας των ανταγωνιστών σας στα οργανικά αποτελέσματα και η κατανόηση των στρατηγικών τους μπορούν να δώσουν πληροφορίες για την προσαρμογή της στρατηγικής μας. Θα ρίξουμε μια προσεκτική ματιά σε όλους τους ανταγωνιστές σας και τι κάνουν σωστά στο SEO.

Υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων με  SEO

On Page SEO

Το ποιοτικό περιεχόμενο με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, η εισαγωγή μέτα-στοιχείων και η δόμηση του website στα πρότυπα της html 5 κρίνονται απαραίτητα για να σκαρφαλώσετε ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Off Page SEO

Οι τεχνικές που εφαρμόζονται έξω από το website όπως είναι το χτίσιμο backlinks και η ανταλλαγή περιεχομένου είναι το κλειδί για την προώθηση της ιστοσελίδας, την αύξηση της επισκεψιμότητας και της αξιοπιστία.

Technical SEO

Οι μηχανές αναζήτησης αγαπάνε τα “υγιή”, γρήγορα και καλά δομημένα websites. Εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές πετυχαίνουμε καλύτερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα και υψηλότερη επισκεψιμότητα.

Local SEO

Η καταχώρηση σε τοπικά online δίκτυα, το στοχευμένο περιεχομένο και η βελτιστοποίηση του google my business είναι μερικές από τις ενέργειες που θα αυξήσουν την παρουσία σας στις τοπικές αναζητήσεις των χρηστών.

Η προσέγγισή μας στη προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Έλεγχος

Αρχικά, δημιουργούμε μια επισκόπηση του site σας, αναφέροντας λεπτομερώς την κατάταξή σας και τις ευκαιρίες βελτίωσης

Στρατηγική

Διαμορφώνουμε μια στρατηγική με στόχους και καθορίζουμε σαφείς μετρήσεις που θα αποτελέσουν τη βάση μας πάνω στην οποία θα εκτιμήσουμε την επιτυχία

Εκτέλεση

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, αυτό περιλαμβάνει έρευνα λέξεων-κλειδιών, δημιουργία / βελτιστοποίηση περιεχομένου, technical SEO, δημιουργία συνδέσμων και άλλα.

Αποτελέσματα

Η δουλειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα αποτελέσματα, να τροποποιούμε και να δοκιμάζουμε για να δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε την οργανική επισκεψιμότητα.

Συχνές ερωτήσεις για τη προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δούμε αποτελέσματα από το SEO;2020-11-06T12:58:55+00:00

Το SEO είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική. Χρειάζεται χρόνος για τις μηχανές αναζήτησης να ενημερώσουν τη κατάταξη του site σας και να αρχίσουν να το κατατάσσουν υψηλότερα. Συνήθως, αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα περίπου 4 έως 6 μήνες μετά. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα είναι περισσότερο εμφανή περίπου 12 μήνες μετά την πραγματοποίηση αλλαγών. Μπορεί αυτό να σας φαίνεται μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, θα παρατηρείτε όλο και πιο θετικές αλλαγές στις μετρήσεις σας.

Μπορείτε να εγγυηθείτε τα αποτελέσματα SEO;2020-11-06T12:53:35+00:00

Δεν εγγυόμαστε ποτέ συγκεκριμένη κατάταξη. Και όποιος το κάνει αυτό σας εξαπατά. Η αλήθεια είναι ότι η Google ενημερώνει συνεχώς τον αλγόριθμό τους και θα υπάρχουν πάντα αβέβαιες διακυμάνσεις. Τέλος πάντων, η κατάταξη δεν είναι αυτό που πρέπει να επικεντρωθούμε. Αντ ‘αυτού, στοχεύουμε στην αύξηση των οργανικών δυνητικών πελατών, των μετατροπών και των εσόδων. Και εγγυόμαστε ότι με την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία μας θα δείτε σημαντικές βελτιώσεις σύμφωνα με τους συμφωνημένους στόχους.

Πόσο κοστίζει το SEO;2020-11-06T21:03:49+00:00

Στη Digital Artworks, οι στρατηγικές μας προσαρμόζονται με βάση την ατομική επιχείρηση και τις μοναδικές ανάγκες και στόχους της. Επομένως, δεν μπορούμε να σας δώσουμε ένα ακριβές κόστος χωρίς πρώτα να ελέγξουμε το SEO του site σας. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε ΔΩΡΕΑΝ προσφορά SEO και θα ελέγξουμε τον ιστότοπο σας. Στη συνέχεια, μπορούμε να παρέχουμε ένα εκτιμώμενο κόστος και να σχεδιάσουμε τυχόν αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Τι είναι τα backlinks;2020-11-06T08:38:15+00:00

Τα backlinks, ή αλλιώς inbound links ή incoming links, δημιουργούνται όταν ένας ιστότοπος συνδέεται με έναν άλλο με την χρήση υπερσυνδέσμου.Οι σύνδεσμοι προς έναν εξωτερικό ιστότοπό ονομάζονται backlinks (για τον ιστότοπο που τα λαμβάνει).
Τέτοιοι σύνδεσμοι είναι ιδιαίτερα πολύτιμοι για το SEO, επειδή βοηθούν στην δημιουργία θετικής φήμης για τον ιστότοπό σας και το περιεχόμενό του. Αυτό συμβαίνει επειδή τα backlinks λειτουργούν ως σήμα για τις μηχανές αναζήτησης ότι άλλοι θεωρούν το περιεχόμενο του ιστότοπού σας είναι πολύτιμο και αξιόπιστο. Όταν πολλοί διαφορετικοί ιστότοποι συνδέονται ξανά με την ίδια ιστοσελίδα ή ιστότοπο, οι μηχανές αναζήτησης συμπεραίνουν ότι το περιεχόμενο αξίζει υψηλότερη κατάταξη σε μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ SEO
Το αίτημα σας στάλθηκε επιτυχώς. Ευχαριστούμε.
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του μηνύματός σας.
Επιλέξτε υπηρεσία SEO

Υποβάλλοντας τα δεδομένα μου, συμφωνώ να επικοινωνήσετε μαζί μου

Τηλέφωνο: 210 557 7300
Δευτέρα – Παρασκευή: 9πμ – 5μμ
Ιπποκράτους 22, Ασπρόπυργος 19300
info@digital-artworks.gr
Go to Top