Προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Βελτιώνουμε την κατάταξή σας στα αποτελέσματα της Google σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.

προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Γιατί να επενδύσετε στη προώθηση ιστοσελίδας με SEO

Σταδιακή και αποτελεσματική ανάπτυξη

Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε το κοινό σας οργανικά με την πάροδο του χρόνου. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή διαφήμιση, τα οφέλη της επένδυσης στο SEO μπορούν να διαρκέσουν πέρα ​​από τη διάρκεια μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Προσελκύστε πιο αφοσιωμένο κοινό

Το να βεβαιωθείτε ότι το brand σας βρίσκεται μπροστά σε άτομα που αναζητούν ενεργά προϊόντα όπως τα δικά σας, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό στην οδήγηση αφοσιωμένων χρηστών από άλλα ψηφιακά κανάλια.
Η διαφήμιση είναι εξαιρετική για την αναγνωρισιμότητα, αλλά αν προσπαθείτε να αυξήσετε την αφοσίωση, η προώθηση ιστοσελίδων με SEO είναι ο καλύτερος τρόπος.

Η στρατηγική SEO ξεκινά σε δύο κομμάτια

Σχεδιασμός λέξεων-κλειδιών

Πραγματοποιούμε εκτεταμένη έρευνα λέξεων-κλειδιών για να προσδιορίσουμε τι αναζητούν οι πελάτες σας όταν αναζητούν το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας.

Έρευνα ανταγωνισμού

Στη προώθηση ιστοσελίδων με SEO, το εύρος της δραστηριότητας των ανταγωνιστών σας στα οργανικά αποτελέσματα και η κατανόηση των στρατηγικών τους μπορούν να δώσουν πληροφορίες για την προσαρμογή της στρατηγικής μας. Θα ρίξουμε μια προσεκτική ματιά σε όλους τους ανταγωνιστές σας και τι κάνουν σωστά στο SEO.

Υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων με  SEO

On Page SEO

Το ποιοτικό περιεχόμενο με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά, η εισαγωγή μέτα-στοιχείων και η δόμηση του website στα πρότυπα της html 5 κρίνονται απαραίτητα για να σκαρφαλώσετε ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Off Page SEO

Οι τεχνικές που εφαρμόζονται έξω από το website όπως είναι το χτίσιμο backlinks και η ανταλλαγή περιεχομένου είναι το κλειδί για την προώθηση της ιστοσελίδας, την αύξηση της επισκεψιμότητας και της αξιοπιστία.

Technical SEO

Οι μηχανές αναζήτησης αγαπάνε τα “υγιή”, γρήγορα και καλά δομημένα websites. Εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές πετυχαίνουμε καλύτερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα και υψηλότερη επισκεψιμότητα.

Local SEO

Η καταχώρηση σε τοπικά online δίκτυα, το στοχευμένο περιεχομένο και η βελτιστοποίηση του google my business είναι μερικές από τις ενέργειες που θα αυξήσουν την παρουσία σας στις τοπικές αναζητήσεις των χρηστών.

Η προσέγγισή μας στη προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Έλεγχος

Αρχικά, δημιουργούμε μια επισκόπηση του site σας, αναφέροντας λεπτομερώς την κατάταξή σας και τις ευκαιρίες βελτίωσης

Στρατηγική

Διαμορφώνουμε μια στρατηγική με στόχους και καθορίζουμε σαφείς μετρήσεις που θα αποτελέσουν τη βάση μας πάνω στην οποία θα εκτιμήσουμε την επιτυχία

Εκτέλεση

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, αυτό περιλαμβάνει έρευνα λέξεων-κλειδιών, δημιουργία / βελτιστοποίηση περιεχομένου, technical SEO, δημιουργία συνδέσμων και άλλα.

Αποτελέσματα