Δημιούργησες μια νέα facebook σελίδα αλλά δεν ξέρεις πως να την προωθήσεις;

Θυμήσου ότι αυτό που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι στο facebook είναι να συνδέονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Mερικές φορές το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τους το θυμήσεις. Πάμε να δούμε 6 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις την νέα facebook σελίδα σου:

1. Χρησιμοποίησε το κοινωνικό σου δίκτυο

Αν έχεις κάποια λίστα με email φίλων ή συνεργατών, χρησιμοποίησέ την. Στείλτε email και ενημέρωσέ τους για τη νέα facebook σελίδα σου, ίσως την βρουν ενδιαφέρουσα και κάνουν like.

Αν κάποιος κάνει like, αμέσως θα εμφανιστεί στα newsfeed των φίλων του και ίσως να «κερδίσεις» μερικούς ακόμη likers.

2. Δικτυώσου με τους πελάτες σου

Πρόσθεσε Facebook Page Badge στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σου. Ενα λογότυπο του facebook στην ιστοσελίδα σου αρκεί για να συνδέσεις τους επισκέπτες / πελάτες της ιστοσελίδας σου με τη νέα facebook σελίδα σου.

3. Ενημέρωσε για τη νέα facebook σελίδα τους φίλους και τους γνωστούς σου

1,01 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες αριθμεί το facebook κάθε μήνα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ για την Ελλάδα περίπου 6 εκατομμύρια. Οι πιθανότητες να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να συνδεθούν με την νέα facebook σελίδα της επιχείρησης σου είναι τεράστιες. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να βρίσκονται παντού , ακόμη και στην οικογένειά σου. Πρότεινε σε φίλους και γνωστούς να κάνουν like στη νέα facebook σελίδα σου στέλνοντάς τους πρόσκληση ή αναρτώντας την στο προσωπικό σου προφίλ.

4. Σύνδεσε τη νέα facebook σελίδα σου με άλλα social media

Μοιράσου τη νέα facebook σελίδα σου με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Youtube κλπ. Πχ : πρόσθεσε σύνδεσμo της σελίδας σου στις περιγραφές των youtube βίντεο σου.

5. Παρ’το σοβαρά

Προώθησε τη νέα facebook σελίδα σου σε όλα τα έντυπα φυλλάδια που αφορούν την επιχείρησή σου. Πρόσθεσε το ‘F’ και το μοναδικό φιλικό url (facebook.com/paradeigma) της σελίδας σου στη βιτρίνα της επιχείρησής σου.

6. Πες το , μπορεί κάποιος να το ακούσει

Προώθησέ το όποτε σου δίνεται η ευκαιρία! Την επόμενη φορά που θα έχεις μια συζήτηση με ένα πελάτη ή συνεργάτη σου να αναφέρεις τη νέα facebook σελίδα σου. Likers υπάρχουν παντού αρκεί να τους ενημερώσεις!

Και μην ξεχνάς το Social Proof που έχει μια επιχείρηση με 15000 likers σε σχέση με μία που έχει μόλις 20 likers!

Επικοινωνία

Χρειάζεσαι βοήθεια ;

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για σου προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις διαφημίσεις στο facebook.
Επικοινωνία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!

Ξεκινήστε μαζί μας το δικό σας project

Επικοινωνήστε σήμερα με την εξυπηρέτηση πελατών της Digital Artworks
210 5577 300
Στείλτε μας μήνυμα

Προτεινόμενα Άρθρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Για να λαμβάνετε προσφορές, συμβουλές και best practices για το digital marketing.

Υποβάλλοντας τα δεδομένα μου, συμφωνώ να λαμβάνω newsletter