Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να διαβάσετε 5 αποτελεσματικούς τρόπους για το “Πως να προωθήσω την επιχείρηση μου στο internet”.

Προκειμένου να επιβιώσει και να αναπτυχθεί η επιχείρησής σας χρειάζεται πελάτες. Για να βρείτε νέους πελάτες θα πρέπει να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Τα προηγούμενα χρόνια, η προώθηση της επιχείρησης ήταν ένα σχετικά εύκολα θέμα, χρειαζόταν απλά να πάρετε μια απόφαση για το αν θα διαφημιστείτε σε μια τοπική εφημερίδα/περιοδικό, σε ένα τοπικό οδηγό, σε κάποια διαφημιστική πινακίδα ή να μοιράσετε φυλλάδια.

Στην digital εποχή που ζούμε, οι δυνατότητες για την προώθηση της επιχείρησης σας είναι τελείως διαφορετικές και πολύ περισσότερες. Έτσι, αν προσπαθείτε να βρείτε τους καλύτερους τρόπους για την προώθηση της επιχείρησής σας στο internet ή να δείτε ποιες είναι οι επιλογές σας, είστε στο σωστό άρθρο.

Πως να προωθήσω την επιχείρηση μου μέσω του Google my Business

Είναι το πρώτο βήμα που χρειάζεται να κάνετε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο internet. Το προφίλ της επιχείρησής σας στο Google είναι αυτό που επιτρέπει στην επιχείρησή σας να εμφανίζεται στα αποτελέσματα των Χαρτών Google, στην τοπική ενότητα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης Google και επίσης — όταν κάποιος πληκτρολογεί το όνομα και την τοποθεσία της επιχείρησής σας — στη δεξιά πλευρά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτή η καταχώρηση είναι δωρεάν και θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την προώθηση της επιχείρησής σας στο internet. Διαβάστε περισσότερα tips για το google my business.

Αναζήτηση κατασκευή ιστοσελίδων Ασπρόπυργος

Εάν εμφανίζεστε στους χάρτες της Google (όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα η Digital Artworks), η επιχείρησή σας προωθείται 24 ώρες την ημέρα. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να δημοσιεύσετε αναρτήσεις απευθείας μέσα από την καταχώρηση σας στο Google my Business, βάζοντας ελκυστικές προσφορές στο κοινό σας σε μια στιγμή που έχουν υψηλή πρόθεση να αγοράσουν.

Ζητήστε μας την υπηρεσία

Δημιουργία website

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται την κατασκευή εταιρικού site. Το website είναι από τα πιο κατάλληλα digital εργαλεία για να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας στο internet στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες. Ακόμα κι αν έχετε μια σελίδα στο facebook ή μια καταχώρηση στο Google my business, οι δυνητικοί πελάτες σας θα θελήσουν να μεταβούν στο website σας – το οποίο θεωρούν ότι είναι το πιο φερέγγυο μέσο – για να βρουν πληροφορίες για εσάς. Η έλλειψη website, δείχνει στους πελάτες σας ότι δεν ενδιαφέρεστε για την ενημέρωση τους, οπότε είναι αρκετά πιθανό να μην σας επιλέξουν σε σχέση με μια επιχείρηση που διαθέτει website.
Ακόμη ένα τρανό παράδειγμα για την χρησιμότητα της κατασκευής εταιρικού website είναι όταν θέλετε να προβάλλετε διαφημίσεις στη google ή στα social media όπου χρειάζεστε σελίδες προορισμού – landing pages, στις οποίες θα οδηγείτε τους χρήστες όταν κλικάρουν στις διαφημίσεις σας.

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων – Έργα μας

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας
Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας
Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας

Παρόλο που υπάρχουν δωρεάν λύσεις για τη κατασκευή website, σχεδόν αναπόφευκτα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων εάν βλέπετε σοβαρά την προώθηση της επιχείρησής σας στο internet. Το να έχετε το δικό σας domain name ( tositemou.gr), το δικό σας επαγγελματικό email και έναν επαγγελματικό σχεδιασμό που να αποτυπώνει τον χαρακτήρα της επιχείρησή σας είναι πλέον απαραίτητο για να ξεχωρίσετε μέσα στον ανταγωνισμό.

Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε website για την επιχείρησή σας διαβάστε το άρθρο κατασκευή εταιρικού site

Ζητήστε μας την υπηρεσία

Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης – SEO

Mια ακόμη απάντηση στο ερώτημα πως να προωθήσω την επιχείρηση μου στο internet είναι το SEO. Με το όρο SEO αναφερόμαστε στο σύνολο των πρακτικών που ακολουθούμε ώστε να ευθυγραμμίσουμε ένα website με τον αλγόριθμο κατάταξης των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo κτλ).

Όσον αφορά τη google – μιας και είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης- ο αλγόριθμός της εξελίσσεται συνεχώς ώστε να χρησιμοποιήσει τη μηχανική εκμάθηση και τη συμπεριφορά των χρηστών για να παράγει τα πιο ακριβή και ποιοτικά αποτελέσματα για τους χρήστες.

Το SEO δεν είναι μία μόνο τακτική, αλλά πολλές τακτικές που συλλογικά συνεργάζονται για τη βελτίωση της κατάταξής σας. Επίσης, επειδή η Google έχει εξαιρετικά αποτελέσματα βάσει τοποθεσίας, έχετε αρκετά μεγάλη πιθανότητα όσο και οι μεγάλοι έμποροι λιανικής να εμφανιστούν στην πρώτη σελίδα της Google – χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Μερικές πρακτικές SEO για την προώθηση της επιχείρησης σας στο internet είναι:

  • Προσθήκη σχετικών λέξεων-κλειδιών (βάσει κλάδου και τοποθεσίας) σε συγκεκριμένα μέρη του website.
  • Τακτική παραγωγή πρωτότυπου, υψηλής ποιότητας περιεχομένου με εικόνες.
  • Διατήρηση υψηλών ταχυτήτων φόρτωσης και ασφάλειας.

Όταν η επιχείρησή σας έχει υψηλή βαθμολογία στα αποτελέσματα αναζήτησης, η Google προωθεί την επιχείρησή σας για εσάς – στα άτομα που αναζητούν αυτό που έχετε να προσφέρετε. Ρωτήστε μας περισσότερα για την προώθηση website με SEO.

Παρακάτω είναι κάποια παραδείγματα πελατών μας που εμφανίζονται στη πρώτη σελίδα της google στα μη πληρωμένα αποτελέσματα, λόγω των τεχνικών SEO που εφαρμόσαμε.

1η σελίδα στη λέξη-κλειδί : αγορά σκάφους

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας

1η θέση στη λέξη-κλειδί : Καυσόξυλα Ασπρόπυργος

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας

1η σελίδα στη λέξη-κλειδί : απόσυρση αυτοκινήτου

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας
Ζητήστε μας την υπηρεσία

Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στο internet

Για την προώθηση της επιχείρησής σας στο internet σημαντικό ρόλο παίζει και ο διαμοιρασμός του περιεχομένου σας. Με τον όρο περιεχόμενο αναφερόμαστε στα κείμενα, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα γραφικά κ.α. στοιχεία που παράγουμε για να επικοινωνήσουμε μια ή περισσότερες πληροφορίες στους χρήστες.

Είναι σημαντικό λοιπόν το περιεχόμενο που παράγετε, να το μοιράζεστε ενεργά με τους χρήστες του internet. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook ή κάποιο άλλο social media για να ανεβάζετε αναρτήσεις με περιεχόμενο που αφορά την επιχείρησή σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Ακόμη μπορείτε να διευκολύνετε τους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενο σας στα social media απευθείας από το εταιρικό σας website. Προκειμένου να διευκολύνετε τον διαμοιρασμό περιεχομένου που αφορά την επιχείρησή σας, θα πρέπει στο website σας να υπάρχουν share buttons στις σελίδες σας.

Ζητήστε μας την υπηρεσία

Πως να προωθήσω την επιχείρηση μου με Διαφήμιση στη Google

Σε αντίθεση με το SEO – που είδαμε πιο πάνω – το οποίο ανήκει στις μακροπρόθεσμες στρατηγικές για να βγείτε στις πρώτες θέσεις της google, το google ads φέρνει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Για πιο άμεση προώθηση της επιχείρησής σας στο internet και αν έχετε διαθέσιμο budget να ξοδέψετε, η διαφήμιση στο Google Ads είναι ο καλύτερος τρόπος. Οι διαφημίσεις του Google Ads εμφανίζονται στην κορυφή των σελίδων αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης, πάνω από οργανικές και τοπικές καταχωρήσεις. Από τις διαθέσιμες μηχανές αναζήτησης, η Google είναι μακράν η πιο δημοφιλής όχι μόνο επειδή ελέγχει το μεγαλύτερο μερίδιο της κίνησης μηχανών αναζήτησης, αλλά και λόγω του υψηλού επιπέδου ευελιξίας, των λειτουργιών δημιουργίας διαφημίσεων και των λεπτομερών μετρήσεων απόδοσης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε που εμφανίζονται οι διαφημίσεις google ads

Διαφημίσεις κειμένου google ads

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας

Διαφημίσεις προϊόντων google ads

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας

Παρόλο η δημιουργία πετυχημένων διαφημιστικών καμπανιών στο Google Ads απαιτεί χρόνο, καθώς και πολλές δοκιμές και σφάλματα, μια βελτιστοποιημένη καμπάνια αξίζει πολύ την επένδυση. Η διαφήμιση στο Google μπορεί να γίνει μέσω διαφημίσεων με κείμενο στο δίκτυο αναζήτησης ή διαφημίσεων με επώνυμα banner στο δίκτυο προβολής. Αν χρειάζεστε επαγγελματική προώθηση της επιχείρησής σας στο internet μέσω google ads καμπανιών, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Στο άρθρο πως να προωθήσω την επιχείρηση μου στο internet είδαμε 5 τρόπους για να κάνετε ένα καλό ξεκίνημα. Κάποιοι από αυτούς είναι δωρεάν και άλλοι απαιτούν να διαθέσετε budget. Σε κάθε περίπτωση αν χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες προώθησης, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Ζητήστε μας την υπηρεσία

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!